Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2020. 03. 08. 00:00:00
Mi is az a Kannabidiol és hogy működik?

A CBD, mint hatóanyag csak nemrég került be a köztudatba, ezért sokan nem is igazán értik, hogy mi ez és hogy segíthet olyan sokféle egészségügyi problémán. Továbbá még mindig körüllengi egy kis misztikum, hiszen olyan sokáig illegális volt a kannabisz és származékai. Ezért szeretném röviden és érthetően elmagyarázni, hogy mi is ez a CBD.

2020. 02. 14. 09:56:15
Mit keres a kender a szépségápolásban? I.rész A marihuána reneszánszát éljük. A CBD-nek köszönhetően a kannabisz megítélése teljesen megváltozott, a törvénnyel szemben álló tudatmódosító szerre ma már úgy is tekintenek, mint luxus wellness és szépségápolási összetevő. A kannabisz-törvények enyhítése és a feltörekvő, lelkes tudományos kutatások alátámasztották a CBD-t körülvevő gyógyászati ​​állításokat, ám igazán a kannabisz körüli "hype" miatt, mindenki látni akarja, hogy mire képes valójában ez a csodálatos növény.
2013. 11. 19. 16:17:32
Hogyan javíthat a kender kivonat az egészségeden?

A CBD sokféle módon javíthatja az ember egészségét. Az apróbb kellemetlenségektől, egészen a komoly betegségekig nyújt segítséget, ez a csodás gyógynövénykivonat.

Keresés